Programa

Aquí teniu el programa de la I Fira del Llibre Anarquista de Mallorca. Si teniu infants, podran venir tranquil·lament el dissabte i diumenge a la fira ja que el col·lectiu Escola Lliure de Mallorca ha organitzat activitats infantils per a ells i elles, les podeu consultar aquí.

Divendres 4 d’octubre de 2013
Lloc Hora Activitat
Local Ecoxarxa 18h Presentació de la I Fira del Llibre Anarquista de Mallorca
18:30h Presentació del llibre ‘Dissidències. Història i Cultura Obrera a la Mallorca contemporània’ a càrrec dels autors, el Grup d’Estudis Llibertaris Els Oblidats.
20h Presentació i projecció del ‘Documental 4F: Ni oblit ni perdó’ a càrrec de Xavier Artigas, el director, i Rodrigo Lanza, un del seus protagonistes.
Dissabte 5 d’octubre de 2013
Lloc Hora Activitat
Centre d’Art i Creació de Ses Voltes 10h Obertura de la Fira.
11:30h Presentació del llibre ‘Para que no me olvides’ a càrrec de membres del col·lectiu d’autores, Madres Unidas Contra la Droga.
16:30h Presentació de llibre ‘La Facción Caníbal. Historia del Vandalismo Ilustrado’ a càrrec del propi autor, Servando Rocha.
18:30h Presentació del opuscle ’15-M Obedecer bajo la forma de la rebelión’ a càrrec de membres del col·lectiu autor, Cul de Sac.
Diumenge 6 d’octubre de 2013
Lloc Hora Activitat
Centre d’Art i Creació de Ses Voltes 10h Obertura de la Fira.
11:30h Taula rodona: edició, distribució i projectes en el món del llibre llibertari
16:30h Presentació de llibre ‘Salut en perill, Cossos en Lluita’ a càrrec dels seus autors Anacleta Bird i Josep Gardenyes.
18:30h Presentació del llibre ‘Cadáver a la intemperie’ a càrrec del seu autor, Pedro García Olivo.

 

A més durant tot el dissabte i el diumenge hi haurà activitats pels més petits i petites a carrec del col·lectiu Escola lliure de Mallorca:

Activitats infantils durant el dissabte i el diumenge
Lloc Hora Activitat
Centre d’Art i Creació de Ses Voltes 11:30h Contacontes.
12:30h Taller de construcció de titelles (sols es farà el dissabte 5).
17h Contacontes.

7 Trackbacks