Ajuda la fira

20130927_concertfirallibre_v2Des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca, estem treballant en diverses maneres d’autofinançar la fira. A part del servei de menjador que oferirem durant els mateixos dies de la fira (dissabte 5 i diumenge 6) vos proposam la col·laboració mitjançant l’adquisició d’una camiseta o un punt de lectura que podreu trobar d’aquí poc a la llibreria Transitant o a l’Ateneu Llibertari Estel Negre. A més, hem organitzant un concert pel divendres 27 de setembre a Sa Factoria de So (Santa Maria del Camí).

Per a altres donacions podeu fer un ingrés en el compte següent indicant el concepte «Fira del Llibre Anarquista»: 2056 0011 81 4218007392 (Caixa Colonya de Pollença).

Material a la venda per autofinançar la fira
Punt de lectura (1€) Camiseta (10€)
firallibreanarquistamallorca_puntllibre
firallibreanarquistamallorca_camiseta_blanca

Fes clic per veure el disseny ampliat.

Una bona manera de contribuir a la fira és que ens ajudis amb la difusió del material que hem editat. Pots aferrar el cartell, repartir octavetes o el tríptic amb la programació i posar a la teva web el bànner perquè enllaci a aquesta pàgina. A continuació tens disponible tot aquest material. Pitja sobre la imatge per descarregar-te’l!

Material per a difondre la fira
Cartell Octavetes
firallibreanarquistamallorca_cartell firallibreanarquistamallorca_octavetes_davant
Tríptic Banner

firallibreanarquistamallorca_tríptic_davantfirallibreanarquistamallorca_tríptic_darrera

firallibreanarquistamallorca_banner